hör upp gott folk

jag talar igen. Känns som att det var en evighet sen jag skrev och det var ju en vecka så jag känner rätt.
Fördelar tiden lika mellan Perks (ooh du fantastiska fik, här känner jag mig aldrig trött), min säng, mina skolböcker, Pines för lunch med tjejerna och gymmet vilket resulterar i att jag håller min vikt alldeles utomordentligt bra (inget "jag åkte till USA, blev tjock och det var typ allt" här inte) och samlar på mig enorma mängder kunskap.
På lördag fyller jag år, hhhrrrmmmmmm PÅ LÖRDAG FYLLER JAG ÅR..(en liten påminnelse bara), då blir det middag eller något trevligt i Down Town. På fredag laddas födelsedagspeppen (som jag nu bestämt mig för att tvinga fram så att jag inte sitter där på lördag själv, bara för att jag trodde att jag inte brydde mig om att fira min födelsedag, ledsen och nedstämd. Man vet aldrig vilka utflykter ens humör har planerat in för en när man är på långa utlandsvistelser som den här. Helt utan förvarning kan man gå från gladaste fisken i vattnet till en av de bittraste paddorna på kanten av dammen bara för att man bränner sin tunga på latten man just har inhandlat.)  upp med the vagina monologues a la UCSD. Något nytt, ungt och fräscht påhitt trodde jag. Något gammalt, genomkört och banalt säger google. Jaja, här är en websida (haha websida, som om att man skriver så. alla skriver ju "här" och länkar ordet "här". ) om ni vill få rätsida på det hela: http://ucsdvday.blogspot.com/
Det var nog allt trams jag ville få ur mig idag.
hejhejhej

upside down

vissa dagar kan ibland bli lite upp och ner. Som idag. Åkte till skolan tre ggr. Först för att lämna in projekt nummer ett, sedan för att skriva midterm och till sist för att jag glömde att lämna in min läxa när jag var på campus (satt iofs kvar på bussen, den gör en loop bort till mitt område och sen tillbaka till campus. inte det roligaste som hänt men ändå rätt så smärtfritt). Efteråt däckade jag i min säng och sov till kl 22. Därför kokar jag nu pasta halv tolv. Älskar att äta bara pasta, ingenting annat. muuuummmss. det är som kvällsversionen av gröt. Love it.
Men till det verkliga äventyret idag. Jag sitter i min säng och pluggar inför mitt midterm när brandlarmet tjuter. Jag flyger upp, glider i mina fårtofflor, lämnar allt bakom mig och kutar ut. När ingen annan följer efter börjar jag ana att något är galet. så jag går till receptionen och jo de berättar ju snällt för mig att de bara testar systemet. jag är glad ändå för nu vet jag att jag i en riktig livsavgörande situation hade tagit det på fullaste allvar. Inget "jag måste bara samla ihop allt jag gillar" trams här inte. Kom ihåg när jag var liten och vi hade brandövning på skolan och alla tyckte det var så kul för att vi fick vara lediga från lektion en stund. Jag oroade mig alltid över att om det skulle vara på riktigt hade jag inte hunnit rädda böckerna ur mitt skåp. That's just me.
Ciao amigos

livin' in america

O to the K. Idag är det plugg på schemata (sa inte Fredrik Lindström att bestämd form av schema var så någon gång? läskigt det var att skriva Lindström, som att jag med mening skrev mitt efternamn fel. buhuu never again). Okej men det är plugg som gäller och lite träning. Har kommit in i ett bra flow med någon slags träning varje dag om det så bara är 15 min. Känns skönt när man vaknar upp lite öm i musklerna efter gårdagens pass.
Vidare till en historia om gårdagskvällens äventyr. Det var utgång nere i Down Town, som vanligt roligt. Det lustiga händer när vi befinner oss inne på pizzastället som ligger vägg i vägg med klubben. Jag och Nina har precis beställt och sitter fint och väntar vid ett bord. En kille rusar in och börjar skrika lite till några killar i hörnet. Innan vi vet ordet av springer tio killar till in och startar något som skulle kunna vara ett makalöst bra regisserat gängbråk i en film. Jag och Nina kutar ut på tre röda och gömmer oss bakom en bil. Polisen är där inom 3 sekunder men vi hinner ändå se både bord och stolar flyga omkring inne på det lilla pizzastället. Läget lugnar ner sig men jag passar på att ringa min taxikille, vill hem genast. Jag får min pizza slice, äter den och vi möter upp taxin runt hörnet. Vi känner hur stämningen bland folk återigen bubblar upp, denna gång för att folk är desperata att få taxis, så vi får springa in i taxin och rivstarta. Som taxikillen sa när alla satt på plats, lyckliga att få komma hem: "En kille slängde sig över motorhuven på bilen och skrek att han kunde betala 1000 dollar bara jag körde honom hem". Tur att han valde att köra hem lilla moi istället för bara 50. That's real friendship!
bye bye
carro

lite vegas pics som utlovats

haj haj haj, (eller hej hej hej på svenska)
Nu kommer de, de efterlängtade, de utlovade, VEGASBILDERNA. Kan jag höra ett yeeeeey?! (Vad är översättningen av make some noise på svenska? hade ju varit fantastiskt bra att använda här)
Vi glider in i stan..
We in tha hotel, motel, holiday innnnnnnn.  Nä skämt åsido, vad försöker jag med på den bilden? alla är lite oförberedda, strike a pose går åt skogen.
Mer uppstyrt och märk väl hur vi har matchat färger på klänningarna. Första kvällen: COLORS :)
Vi med vakt på klubb. Vi hänger alltid med de häftigaste människorna.
Frukostbuffe och jag åt seriöst hela den skålen fylld med guacamole. I FREAKIN' LOOOOOVE IT. Påminner mig att jag ska kila iväg om en stund och handla lite mer, yummmiie.
Andra kvällen var det guld och svart på temat. Här är vi på språng.
Vi åt på ett klassiskt diner som funnits där sedan 1954. Myyys
Hej svej sålänge!
KRAMIS
carro

Happy Valentine's Day

Glad alla hjärtans dag på er alla!
Nu ska jag ut på tacos och margaritas för att fira livet!
pusspusspuss

there and back again

gick ju inte jättebra för lilla mig att blogga i vegas. nu ligger jag i min säng, småtrött efter bilresan men glad efter helgens äventyr! ska fiska fram någon bild av tjejerna sedan. det får bli en liten bild på hotellet först isället.


ciao ciao ciao

sad but true

GOSPEL var inställd även denna vecka. ajajaj i mitt sjungande hjärta.
precis gjort spellista till vegas.. ja bella jag lånar ditt spotify-konto för du är bäst på dance hits, offline såklart. betyg på spellistan? to die for.
småbloggar nästa gång från vegas, kan det bli en dagens outfit då kanske eller matbild rent av? stay tuuuuuuned
xx
carrooo

jag presenterar...

.. en riktigt tramsig dag här i trams i USA!
Den började sakta med en ihärdig smärta i ögonen, haft inne linserna i mer än 6 dagar nu. Får väl skylla mig själv men ändå. Fortsatte med att nötterna till gröten var slut. Men jag har hoppet uppe och piggnar till till lite morgonskype med the faaam. Allt börjar när jag sätter mig på bussen, tog stadsbussen istället för skolbussen, och jag känner hur irritation börjar bubbla upp inom mig. Irritation över att det finns så många knäppisar i det här landet och att den enda lediga platsen är bredvid mig. Resultatet blev 10 minuter av konstant oro över att gubben i fråga vilken sekund som helst skulle kunna vända sig om och skrika något helt obegripligt till mig. Som tur var behövde jag inte genomlida mer än att han knyckte med huvudet fram och tillbaka tusen gånger med tillhörande slag på knäna eller gnuggningar av handflator. Efter det kom icke-fungerande skrivare, söligaste wrap-göraren någonsin i cafeterian, en gammal historiaprofessor som ville prata Sverige i en kvart när jag hade bråttom till lektion (dumma kånken-väska, avslöjar mig sådär), att jag måste säga mitt namn tre ggr innan de fattar vad jag heter när jag beställer kaffe så att de sen fint ropar ut C A R O L I N E när min latte är klar, killen bredvid hem på bussen luktar svett, odörkavalkaden fortsätter inne i vår byggnad där det luktar rutten bajs då de valt att ställa återvinningen precis innanför dörren, lägenheten som alltid luktar lite skumt (ingen luftkonditionering, heltäckningsmatta, asbest?) och min roommate som spelar samma del av ett stycke om och om igen på pianot när jag kom hem.
Nu är det ju så att andra dagar hade jag älskat allt det här, och det utgör vad som får mig att känna mig hemma, men jag antar att det är lite som när man köper nya jeans, för älskar man dem sen kommer en period då de mest är störiga och sen börjar man gilla dem igen.
CIAO
jaja det var sol idag så jag är glad ändå! hihi

oj oj oj

vill bara flika in med att maten blev fantastikt god, kan bero på att jag slängde på ett ordentligt lager med smulad getost ovanpå. men men. muuums.
hej igen

chilly and cold

upon the mountain, my God spoke, out of his mouth came, fire and smoke.. tralalalalal. yeeeaaaahhh, gooospel! Nu har låtarna riktigt börjat fastna. Vi har inga textblad utan lär oss allt uttantill från ledaren. Respekt.
Idag trillade en lustig kotte ner i huvudet på mig, inte så roligt. den hade taggar. som kardborrebusk-kottar fast ännu större. ajajaj.
Idag har det varit K A L L T. Det märks direkt, alla är lite nedstämda. Vi sörjer att vår bästa vän solen inte är här. Energin går snabbt ur en när vädret går från 100 till noll så ikväll blir det långbad i badkaret.
Las Vegas närmar sig med stora steg. Hoppas på fint väder så att det blir en helg vid poolen.
Spaghetti med tofu-tomatsås står på spisen.
vilket lustigt inlägg det blev egentligen. inte så sammanhängande. jaja.
hej svej potatisgrej
carro

they call it the super bowl

Hej hej hej, idag var det dags för super bowl! Hyfsat tråkigt att kolla på (har ju ingen koll på regler) men det löste sig med trevligt sällskap och gott snacks. Så några vänner rikare och gram tyngre lyssnar jag nu på morgonpasset i P3. Gottar mig lite sådär en söndagskväll. NY Giants vann.
oooh och förresten, nästa helg är det VEGAS BABY!
kramelikramkram
carro

Hej och hå i det blå

Har slagit vad med mig själv att om jag inte är i jacuzzin varje fredag fram till sommaren så får jag inte äta mer än en chokladkaka i veckan och om jag klarar det är jag bäst. Nej men nu var jag ju dryg, vet ju att de flesta av er har minusgrader. Men när jag idag gjorde en liten analys av första månaden nu efter jullovet (galet att det redan gått en månad) var huvudpunkterna:

1. Nikolina var på besök
2. Jacuzzzzi varje fredag
3. Bra Skype sessioner
4. Min mattelärare som är riktigt lustig som är till höger i bilden. Var på smygtafoto-humör igen.
5. Kaya har blivit med bil vilket underlättar livet enormt

Och sol sol sol såklart.

Hej och hå i det blå!

Carro


As real as it gets

Okej mina vänner! Nu är det på riktigt, seriöst bloggande comin' up, laddade ner appen blogg.se till min mobil så nu har jag ingen ursäkt att inte blogga. Så därför sitter jag nu på min mattelektion och skriver såhär: har tänkt på att professorer här i Amerikat gärna skämtar kring sitt ämne de föreläser i. Förläningarna kantas av bra och mindre bra skämt. Fick uppleva det kollektiva skrattet från studenterna även i Sverige men skillnaden är att här är skämten faktiskt bra.

That's all y'all!

Howdie

Carro


RSS 2.0