finalemente c'est fini

okej och hej. nu ar det over, tentaveckan och jag kan inget annat an att vanta till imorrn nar flyget gar. frihet nar man har fortjanat det ar oslagbart.

hasta a suezia!!!!

He hablado español durante quince minutos

Okej, forsta tentan avklarad, snacka spanska i femton minuter och det gick finemang. Lite svar pa fragor annars:

1. Klara: Jag kommer hem pa lordag och kan snacka skit med dig narsom. Maste antagligen bara sova bort jetlagen en dag eller tva :)

2. Mimmi, kolla har: http://www.solanapres.org/ Satsig hemsida for att vara en kyrka.

Nu blir det tillbaka till pluggis.

Ciao!

carro

julkonsert med "familjen"

Mamma Ann, pappa Nick och syster Nina. Min amerikanska familj + en nyfunnen vän, Giovanni från Italien var ikväll på julkonsert i Nicks kyrka. Pastorn gör ett bra jobb, jag börjar nästan fundera på att ta in Gud lite mer i mitt liv. Iallafall, stor orkester och kör plus en snubbe som har sjungt i Disney filmer = underbar röst som får en att tro att man är i en film. Jag har fått lite julkänsla!

Hasta manana todos

carro

p.s. jag köpte en mini-julgran till mina plastföräldrar. de gillar sånt. så klapp på axeln, och godnatt!

Jay to the freakin' Z

Grattis till dig du store kung av östkusten. Inte för att du har en överdrivet sazzy kvinna, utan för att det är din födelsedag idag. HURRA!

Hasta snart är plugg klart och Sveriges kalla vindar men varma kramar här. Wieeee
pusspussss
Carro

New York and back again

Hejhejhejhejhejhej,

jag är ingen bloggerska men jag gör ett tappert försök till inlägg nu.

jag var ju och hälsade på Maria i Philadelphia för att sen spendera Thanksgiving med denna underbara kvinna i den fantastiska staden New York. Och ja, det blev som jag tänkte.. jag vill flytta dit. Typ nu. Närsom går bra. Bara jag gör det. Iallafall för att komma på rätt spår igen, helgen, den var hur lyckad som helst! Ni som redan varit inne på Marias (mer uppdaterade) blogg har ju säkert redan sett denna typ av bilder. Syndromet när en tar fram kameran måste den andra också ta en bild, vill ju inte missa något.

Annars går dagarna fort fram, drygt en vecka kvar tills allt plugg är över och jag flyger till Sverige. Då har jag varit här i 93 dagar. Typ en fjärdedel av ett år. Att kunna vara utan mamma och pappa så länge måste ju bara vara ett tecken på att jag är sjuuuukt vuxen. (Till Maria: 'Nailed it!')

Ville kolla Rocky statyn, massa kids så blev ingen bild på mig och den store. Killen gjorde en klassik "Kolla tjejer, Jag tar honom på snoppen" - imponerings grej

 

Samma med Rocky trappan.. var kommer alla kids ifrån?!

 

Jag vid Tiffany's där Audrey Hepburn en gång hade frukost. Fantastisk film, fantastisk kvinna. Hoppas att det smittade av sig lite på mig.



Maria gör Jay-Z's signatur-move på Times Square. Det är idolisering på hög nivå. Jag njöt.

Sådärja,

puss och hej då tills nästa gång :)

RSS 2.0