west coast meets east coast

I mitt huvud startar vi veckan med ett rapp battle, rundar av med lite hip hop dans (maria kommer vinna den delen, hon har ju tränat) för att sen krama varandra i minst en timme. Vad pratar jag om undrar ni, jag ska hem på något vis. Hem till min syster från en annan moder. Hon ska visa mig Philadelphia och New York. Yo estoy muy feliz, el mundo!

Haaaaaaasta a the other coast

pusspusssssssssssssssssssssss

har jag verkligen något vettigt att säga

För det har jag minsann. Idag var dagen då jag:

  1. tackade nej till bibelstudier, gud, bibeln och allt som har med det där att göra för att jag som jag sa "har aldrig behövt honom hittills". Jamen hej Satan.
  2. gjorde KÅLDOLMAR, ja du hörde rätt kåldolmar.. med sojafärs och de blev mäkta goda. Ja okej, jag saknar Sverige lite. Kåldolmar mest efter mina crazy cats.
  3. Insåg att jag om en vecka kommer stå i New York och antagligen undra varför jag inte bor där.
  4. Insåg att spanska från och med nu är en del av mitt liv och att jag en dag vill bo i Santiago.
  5. Vaknade 40 min innan min spanska midterm. Yo tengo prisa.
  6. Fick lite julkänsla. MYS

Puss på alla

Carro

systra min




Okej min syster är bäst för hon har fixat lägenhet. Och jag är stolt. MEGASTOLT.

pusspusssss bästa bellsy

jamen hej solen

Igår regnade det som aldrig förr. Skulle precis ta mig till biblioteket på skolan när himlen öppnade sig. "Nähä" tänkte jag, vände och gick in i trygga lägenheten igen. Ibland har man tur.

På kvällen blev det vegetarisk middag men några tjejkompisar och snack till sena timmar. Det var mycket skratt så jag antar att jag är förbi spärren "jag kan inte vara rolig på något annat språk än svenska".

Idag däremot blir det studiefokus för om en dryg vecka åker jag till Maria, Rocky and the streets where dreams are made of, lite svårkombinerat med massivt plugg. Philadephia och NY, jag har inga vinterkläder här så lär väl se ut som ett miffo. Hoppas ni tar emot mig ändå.

Pusspuss på er alla

Hasta manana!

ohhhh la segunda prueba es miercoles. Ai ai ai!


GRATTIS PAPPA PÅ FARS DAG




Du är fantastisk, bäst och allt annat bra.

Pusspuss från calini

I'm coming home for christmas

japp du hörde rätt. denna snäcka/tramsunge/solkyssta flicka kommer hem över jul! Men hur ska jag någonsin kunna vara förberedd? Känns fortfarande som sensommar här, förutom de dagar då det regnar något kolossalt. Får förlita mig på de enorma juldekorationer som smälls upp i köpcentran här. Så mina vänner, vad önskar ni er från amerikat? Ett par uggs (ett måste i kalifornien), ett märkesplaggsfynd från marshalls eller en kaffekopp från starbucks? Låt önskelistan påbörjas.

xx

Carro


aj

imorgon är det ledigt för det är veterans day. jag har surfning eller det trodde ju jag iaf. sitter i soffan och flummar runt lite på nätet som avkoppling. bestämmer mig för att sätta igång med plugget, reser mig upp tar ett steg och BAM. mitt vänstra ben viker sig bakåt like never before. min roomate skriker "what the fuck just happened?" jag känner hur smärta sakta börjar sprida sig i knäområdet. "I'm fine" säger jag går in på mitt rum, stänger dörren och lägger mig på sängen en timme. Så jaha nu kan man inte lita på sina ben längre. Kul.

men det känns bättre nu och jag tappar upp ett bad. får hoppas att det är helt borta imorgon, och jag som just påbörjat "träna och var hälsosam" perioden. jaja, jag är glad ändå. det är ju iaf varmt väder. haha

ciao

carro

p.s. skriv gärna "stackars carro" som kommentar. värmer alltid. :)

tired as never before

nu far ni lara er att lasa utan prickar for jag sitter i skolan pa en amerikansk dator. joda sa att.

nar jag ar trott borjar jag alltid fundera ut anledningar till varfor jag ar trott (kanns ju fel att trots man har sovit sina 8 h man har lust att sova atta till, pa direkten)

sa nagra anledningar:

jag rullar runt som en galning i sangen hela natten sa jag tranar istallet for att sova. mitt tacke och flertalet av mina kuddar har legat pa golvet de senaste morgnarna. that's why I'm suspicious.

min kropp fattar inte riktigt hur den ska hantera all solsken den far pa sig (jajajja inte synd om mig dar inte)

maten i usa innehaller inte mycket naring och vitaminpiller funkar inte som det star att de gor pa burken.

mitt huvud forsoker nu hantera tva sprak. hola friend. hi amigo. och tre om jag traffar svenska vanner.

jag ar bara en lat liten unge.




LA i helgen var roligt roligt. San Diego bjod pa salar, massa mat, kusse och kollega samt  ICE CUUUUBE. kan ju inte saga att jag ar ett jattestort fan men jobbar pa det for att fa mer tyngd till historien: "jag fick skumpa av ice cube." Pa hemvagen fran LA stannade vi i Newport Beach, som ni alla kanske vet ar jag ett stort fan av tv serien OC och antligen antligen fick jag sta pa piren dar Ryan, Marissa, Seth och Summer har spenderat sa mycket tid. *lycklig* Korde langs highway 1 pa hemvagen och jag kande att jag antligen blev lite imponerad av vad jag sag. Och det ar harmed bevisat att jag ar grym pa att kora bil, for klarar jag LA i rusning sa maste jag val klara allt? Till Bella: Be proud of me lil siz. 


okej nu maste jag satta fart. ska skriva ett research proposal om de biologiska processer som hander under en depression. forsoka rakna pa det med en matematisk modell. har far man inga uppgifter utan man maste hitta pa vad man vill skriva om sjalv. kul att man inte har stott pa det innan. kanns som jag ar ett steg narmare att bli en liten forskeliforkare. 


ciao! 

carro 


bath and beyond

Ikväll har jag tagit mitt första långbad i mitt badkar. Fasiken vad skönt det var plus att det känns lite vuxet. Lite vindruvor vid sidan om och ingen kan säga att jag inte tar hand om mig själv. Nu blir det sängdags. Imorgon ska ett projekt skrivas färdigt så att jag är ledig inför helgen. Då kommer kussen min, min första gäst här i SD!

pusspuss

RSS 2.0